Medlemskap i Relax Fishing Club

(Lite längre ner här på sidan fyller du i dina personuppgifter)

Genom att bli medlem i Relax Fishing Club ingår du ett avtal med Relax Fishing Sweden. Medlemskap i Relax Fishing Sweden erbjuder många fördelar. Som medlem får och kan du:

  • köpa och vara innehavare av års- och säsongskort i vattendrag som ingår i området för Relax Fishing Sweden och där det är obligatoriskt,
  • behålla din plats i turordningen att kunna köpa fiskekort av begränsat antal per säsong,
  • erhålla speciella klubberbjudanden,
  • beställa fiskekort inför kommande säsong,
  • nyhetsbrev med tips och fiskeinformation,
  • inbjudan till speciella klubb-events. Till exempel seminarier, demo av fiskeutrustning, fiskeguidning, rabatter på fiskeutrustning, fisketävlingar etc.,
  • medlemsklubbpriser på fiskekort, aktiviteter, serviceerbjudanden och produkter,
  • snabbt få ta del av fiskeregler, som kan ändras under säsong och som du förväntas känna till eller annan viktig information som vi e-postar till dig,
  • anmäla dig på din inloggning till kommande seminarier, kurser, fisketävlingar, demodagar med mera,
  • möjlighet att påverka vårt utbud av varor och tjänster genom att delta i kundundersökningar.

Barn och ungdom under 16 år kan inte självständigt vara medlemmar från 25 maj 2018 då GDPR träder i kraft. Däremot kan vårdnadshavare registrera medlemskap för sina barn och ungdomar. Medlemsnumret för den vuxna vårdnadshavaren blir också ungdomens fiskekortsnummer tills denne fyller 16 år. I profilfälten i din inloggning finns flik för ”Vårdnadshavare för” att fylla i med barn och ungdomars uppgifter för att fiskekort ska kunna tryckas upp och skickas rätt.

Kom också ihåg att uppdatera dig om eventuella regeländringar under fiskesäsongen. Om du byter e-mail, telefonnummer och adress är det viktigt att du ändrar dina uppgifter i medlemsinloggningen även om du inte har års-/eller säsongskort för fiske och istället fiskar med dag eller 3-dagarskort.

För innehavare av årskort för fiske i området för Relax Fishing Sweden är det obligatoriskt att lämna uppgifter namn, adress, telefon och e-postadresser samt hålla dessa aktuella på medlemsinloggningen på hemsidan. Hur vi på RFS hanterar dina personuppgifter och våra fullständiga medlemsvillkor kan du läsa mer om här.

Fyll i fälten nedan och aktivera ditt konto genom att följa länken som du får skickad till din e-post.

Om du inte mottar någon e-post från oss inom kort kan e-posten ha hamnat i din Skräpkorg i din e-postbrevkorg eftersom det är ett automatiskt utskick för att säkerställa att det är du själv som registrerar dig.

 

Kontodetaljer

Kontaktperson i händelse av olycka

Medlemsuppgifter

Om du önskar reservera ett nytt års-/säsongskort för 2019 kan du önska det här. Då kommer du att få erbjudande om att köpa årskort i förväg och eventuellt ges val på olika utlämningsställen efter betalning. If you would like to make a reservation for a Season Ticket for next year, 2019, you can do so here.

Jag har läst och förstått fiskereglerna för där årskortet för 2018 gäller på www.relaxfishingsweden.com och förbinder mig härmed att följa dessa fiskeregler. I have read and understand the fishing regulations for the area where the Season Ticket for 2018 is valid on www.relaxfishingsweden.com and undertake hereby to follow these fishing rules.

Klicka i rutan. Information av personuppgiftshantering hittar du Här