Behåll ditt Fiskekortnummer & godkänn personuppgiftshanteringen enligt GDPR-nu!

God kväll!

Ett meddelande till särskilt till dig som köpte årsfiskekort förra året eller året innan och som kanske vill köpa i år igen.

Om du köpte fiskekort förra året så finns ett fiskekort med ditt namn och nummer färdigupptryckt att betala via Swish eller BG och hämta ut på Turistbyrån i Halmstad till och med 30 juni – om du godkänner hanteringen av dina personuppgifter på din inloggning innan kl.24 ikväll. För att kunna koppla dig till ditt fiskekortsnummer måste vi ha dessa uppgifter.  Imorgon träder GDPR i kraft och det innebär att om du inte godkänt personuppgifts hanteringen innan den 25 maj så kommer du behöva registrera dig på nytt i Relax Fishing Club och får ett nytt fiskekortsnummer för årsfiskekort eller säsongsfiskekort som gäller i Nissan och i Nissan & Lagan som kombifiskekort. Observera! Det är ca 2 veckors leveranstid på dessa Års- och Säsongsfiskekort  som säljs endast till och med 30 juni. Därefter erbjuds veckokort som kan köpas digitalt på hemsidan.

Om du redan godkänt hanteringen av dina personuppgifter kan du helt ignorera detta meddelande 😉

Hälsningar

Relax Fishing Club

PS. Har du problem att logga in? Det går bra att skicka ett mail till info@relaxfishingsweden.com med texten ”Jag godkänner hanteringen av mina personuppgifter, Ditt namn och medlemsnummer/RFC-nr” så fixar vi resten. DS.