Nissan_2017

Endast fiske i pool 9 från 1-14 oktober i Nissan!

Här kommer en påminnelse och en upplysning till alla nya sportfiskare i Nissan.

Från 1 oktober till och med 14 oktober är det endast tillåtet att fiska i pool 9 som ligger i ett avsnitt mellan Sennan, Helgarpforsen till strax nedanför Oskarström’s nedre Kraftverk. Se kartan för mer exakt placering. Obs! Klicka på bilden för att få upp hela kartan eller gå till denna länk: för karta:Karta Nissan 2017   regler:Nissan Regler 2017

 

För alla som sörjer att fiskesäsongen i hela åarna är slut – finns det kul höst och vinterfiske i Toftasjön med Regnbågsfiske och Torvsjön med t.ex. Abborre och Gädda. Håll utkik här på hemsidan för det kommer arrangeras prova-på-fiske under tidig höst i sjöarna för att hjälpa till att komma igång.

Ha dé gott och njut av höstsäsongsfisket!

Hälsningar

Relax Fishing Sweden