FB_IMG_14568471438781

Äntligen!! Fiskepremiären 2017 är nära

Här kommer lite information om fiskekort-försäljning säsong 2017.

Lagan – Laholms Laxfiske – samma priser på fiskekort som förgående säsong.

Fiskekort kan köpas här på hemsidan under rubrik: Bokning. Voucher/kvitto löses in mot Årskort på Laholms Laxfiske i Laxahuset på Gröningen. För Dagkort och 3-dagarskort gäller voucher/kvitto som fiskekort.

Torvsjön

Samma priser som förra året gäller tills vidare men kan eventuellt ändras under säsongen. Årskort och dagkort säljs endast här på hemsidan för Torvsjön.

Toftasjön

Fisket i Toftasjön hålls stängt lite till. Fiskevårdsområdet siktar på att öppna fisket igen under vårmånaderna. Det kommer meddelas här på hemsidan när det öppnar igen.

Nissan – Nissans Sportfiske

Årskort

Årskort kommer säljas till medlemmar i Relax Fishing Club och antalet fiskekort blir troligen begränsat till 200 stycken år 2017.

Årskorten för 2017 kan reserveras på medlemsinloggningen på Relax Fishing Club.

Årskorten kommer säljas under begränsad tid. I första hand kommer de som är medlemmar I Relax Fishing Club, RFC, och de som köpte fiskekort förra året bli erbjudna att köpa fiskekort först, därefter övriga medlemmar i RFC. Priserna på fiskekorten fastställs först 8 februari. Vi siktar på att skicka ut ett e-postbrev till medlemmarna 9-10 februari med årets fastställda priser och instruktion om hur betalning kan ske till Bankgiro eller Swish. Vid betalning anges endast RFC-medlemsnummer, som också blir fiskekorts-numret, och sitt namn.

Årskortet trycks upp och skickas hem i brevlådan så snart betalning är registrerad.

Priserna förväntas inte skilja så mycket från förra året för RFC-medlemmar som vill ha årskort i Nissan. Däremot kan eventuellt Dagkorten kosta mer i augusti och september än tidigare. Troligtvis blir det möjligt att köpa veckokort eller +7 dagarskort.

Nissan & Lagan

För säsongskorten, som gäller i både Lagan & Nissan, gäller alltså samma som för årskortet i Nissan, dvs medlemskap i RFC. Det finns endast 50 stycken säsongskort som gäller både i Lagan och Nissan. Priset blir troligtvis det samma som föregående år och meddelas 9-10 februari.

Säsongskorten för 2017 kan reserveras på medlemsinloggningen på Relax Fishing Club.

Har du frågor om fiskekort kan du höra av dig till info@relaxfishingsweden.com, glöm inte att uppge ditt namn och telefonnummer så att vi kan kontakta dig. Vanligtvis har vi möjlighet att återkomma inom 1-2 dagar.

PS. Mannen på bilden, Severin Yuliyanov, tog hem segern till Nissan på premiären 2016. Undrar vem det blir i år som drar upp första godkända öringen? Lagan eller Nissan?DS.

Vänliga hälsningar

Relax Fishing Sweden